WAT WE DOEN

Tubex is gespecialiseerd in het aanbrengen van de gekenmerkte sterke fundatiepalen
met geringe omgevingshinder op nagenoeg elke locatie.

TUBEX PAAL

De grootste voordelen in één oogopslag:TrillingsvrijGrondverdringendLaag geluidsniveauDiepe paalpuntniveaus mogelijkZeer beperkte werkhoogtes mogelijkDe boorunit is gemakkelijk te verplaatsenCompacte boorstelling met lage

Lees meer
TUBEXCOMPACT PAAL

De TubexCompact-paal word aangebracht middels dikwandige korte stalenbuissegmentenvan 1,0m welke aan beide zijden voorzien van schroefdraad. Het eerste paalsegment wordt

Lees meer
SCHROEFINJECTIE PAAL

Tijdens het boren wordt de omliggende grond geheel verdrongen en gelijktijdig tijdens het inschroeven van de buizen geïnjecteerd met grout.

Lees meer

OVER ONS

Viaduct A76 bij Nuth
FLEXIBEL

Tubex is gespecialiseerd in het aanbrengen van de gekenmerkte sterke fundatiepalen met geringe omgevingshinder op nagenoeg elke locatie.

Hoogspannings- masten Borssele
BETROKKEN

Sinds 1972 heeft Tubex gewerkt vanuit de visie om de passende fundaties aan te brengen op de locaties daar waar de funderingsmarkt spreekt van een lastige tot zelfs onmogelijke locatie.

Viaduct A76 bij Nuth
CREATIEF

Tubex is in de loop der jaren uitgegroeid tot een specialist en heeft de expertise om in complexe funderingsuitdagingen met passende oplossingen te komen.

Hoogspannings- masten Borssele
ZEER ERVAREN​

Ontstaan als antwoord op de vraag naar grote diameters schroef injectiepalen in beperkte werkruimte en heeft vanaf die eerste paal ruim 30 jaar geleden geleerd, verbeterd en is gegroeid.

 

LAATSTE PROJECTEN

Materieel

Tubex BV beschikt over een uitgebreid machinepark van boorstellingen, allen met hun eigen karakteristieken. 
Hierdoor kunnen we een breed scala van paaldiameters aanbieden voor elke locatie.

Alle machines hebben een afneembaar powerpack, deze kunnen op afstand van de machine geplaatst worden om hinder van uitlaatgassen en/of geluidsproductie uit te sluiten, of om nog compacter te worden.

 

  • All
  • Project